YIN YOGA

Är en mjuk och inlyssnande form av yoga. Du stannar och "vilar" i varje position 3-5 minuter för att få fascian/bindväven och musklerna att slappna av. Genom att jobba med din andning och närvaro ger vi både kroppen och sinnet utrymme för att återhämta sig.


Yinyogan passar alla oavsett erfarenhet och smidighet. Perfekt om man vill mjuka upp stela leder och muskler. Man är helt enkelt där man är och jämför sig inte med andra.Instruktör: Camilla

RESTORATIVE YOGA

Genom att vila kroppen mot mjuka bolster och filtar, hittar vi maximal avslappning för både kroppen och sinnet. Vi ligger länge i varje position och kommer på så vis ner i djup avslappning. Gör underverk för stressade kroppar och hjärnor.


Instruktör: Camilla


ASHTANGA YOGA

Passet börjar och avslutas med en stunds skön närvaro, medveten andning och meditation. Fortsätter sedan med stående och avslutande yogapositioner enligt ashtangayogan i ett härligt flöde. Vi jobbar med modifieringar och förenklingar i positionerna i den mån det behövs. Ett kraftfullt pass med mjuka kanter.

Passar alla oavsett tidigare erfarenhet och smidighet.


Ett härligt sätt att mjukt och stilla väcka kropp och sinne!
Instruktör: Camilla

WORK SHOPS

Läs mer om aktuella och kommande event & workshops nedan!

YOGA MED KOPPNING

Koppning kan upplevas som en kraftfull massage. Som ett resultat av det vakuum som skapas av koppen sugs en del av huden in i den, vilket för blod till området. Detta främjar blodcirkulationen, aktiverar lymfsystemet och minskar stagnation.

Med Curams massage koppar kan du använda dig av både statisk och dynamisk koppning beroende på ditt behov och vad du föredrar. När vi kombinerar yogan med koppningen så använder vi de statiska kopparna och du jobbar själv med dina koppar under guidning av instruktör. Vi jobbar både i rörelse och stilla för att aktiver alla kroppens flöden.


Instruktör: Camilla

GONGBAD

Gongbadet ger dig en magisk stund i avslappning som kan förändra på djupet. Du kommer att få lägga dig ner och låta dig guidas in i djup avslappning långt bort från stress, vardag och måsten. Gongbad har inget med vatten att göra, du badar i ljud, i gongens helande och balanserande vibrationer. Gongarna sprider kraftfulla läkande vibrationer i form av ljud i olika frekvenser. Ljudvågorna vibrerar och sköljer igenom och påverkar hela dig ända in på cellnivå.  Ett gongbad måste upplevas, och varje upplevelse av ett gongbad är unik. Gongens magnifika suggestiva ljud och vibrationer kan hjälpa dig att släppa på blockeringar, bryta invanda negativa mönster, tankar och beteenden. Under ett gongbad får djupt liggande emotionella spänningar möjlighet att släppa och man kan känna sig mycket avspänd.


Instruktör: Jessica

10-KORT

vecka 3 - 24 

1950 sek 

Med 10-kortet har du tillgång till alla pass på shemat,  förutom Restorative yoga, Gongbad, workshops och event. Du bokar hur många pass du vill i veckan under hela terminen.


Gäller 6 månader.