YIN YOGA

Är en mjuk och inlyssnande form av yoga. Du stannar och "vilar" i varje position 3-5 minuter för att få fascian/bindväven och musklerna att slappna av. Genom att jobba med din andning och närvaro ger vi både kroppen och sinnet utrymme för att återhämta sig.


Yin yogan passar alla oavsett erfarenhet och smidighet. Perfekt om man vill mjuka upp stela leder och muskler. Man är helt enkelt där man är och jämför sig inte med andra.


För dig som vill har vi även ett pass endast för män på schemat.


Instruktör: Camilla

RESTORATIVE YOGA

Genom att vila kroppen mot mjuka bolster och filtar, hittar vi maximal avslappning för både kroppen och sinnet. Vi ligger länge i varje position och kommer på så vis ner i djup avslappning. Gör underverk för stressade kroppar och hjärnor.
Instruktör: Camilla


PILATES

Pilatesträningen fokuserar på att skapa balans mellan styrka, stabilitet och rörlighet för en funktionell och hållbar kropp i vardagen. Dessa pass instruerar jag hos underbara Borås Pilates Center (BPC). Du hittar dem på Landalagatan 1 i Borås. Är du nyfiken på pilates, går du via deras hemsida, www.boraspilatescenter.se.

Där finner du mer information om deras utbud. För frågor kontaktar du dem via mail på: info@boraspilatescenter.se I schemat är dessa pass märkta med BPC. 


Instruktör: Camilla

FLOW YOGA

Passet börjar och avslutas med en stunds skön närvaro, medveten andning och meditation. Fortsätter sedan med stående och avslutande yogapositioner enligt ashtangayogan i ett härligt flöde. Vi jobbar med modifieringar och förenklingar i positionerna i den mån det behövs. Ett kraftfullt pass med mjuka kanter.

Passar alla oavsett tidigare erfarenhet och smidighet.


Ett härligt sätt att mjukt och stilla väcka kropp och sinne!
Instruktör: Camilla

WORK SHOPS

Läs mer om våra aktuella work shops under WORK SHOP längre ner på sidan. 


Under våren 2022 kommer vi köra nedan work shops igen, så håll utkik!


Läs mer om aktuella och kommande event & workshops nedan!

MEDITATION

Ledd meditation där andetaget får leda oss. Vi släpper taget om våra tankar och hittar en stunds medveten närvaro. Meditationen skapar energi och utrymme för oss att bättre tackla vår vardag och är ren och skär medicin för kroppen och knoppen.


Instruktör: Camilla