Foto: John Tellbom

camilla

min väg...

Under många år har jag jobbat som designer i en snabb, rörlig och flörtig modebransch! Vid sidan om har jag alltid varit intresserad av hälsa och träning.  För ca 12 år sedan kom jag i kontakt med Ashtanga yoga och meditation. Det förändrade mitt sätt att se på min kropp, vad som är hälsa och mitt eget välmående. Jag hade under många år jobbat mig till en öm och ond rygg trots att jag länge varit aktiv som Friskis & Svettisledare, ätit bra och tagit hand om mig efter bästa förmåga. Yogan och meditationen förändrade allt! Den självkännedom, mjuka sätt att lyssna inåt och på kroppens egna signaler i kombination med fantastisk träning i rörlighet och inre styrka som yoga ger, gjorde under för en stressad hjärna och en öm kropp! Såklart man vill dela med sig av det! Min nya resa började med en utbildning till yinyogainstruktör samt pilatesinstruktör. Pilates instruerar jag hos underbara Borås Pilates Center. (BPC, www.boraspilatescenter.se) Förutom detta har jag läst och fördjupat mig i yogans fantastiska värld. Dessutom har jag haft förmånen att vara med och lära mig av många fantastiska yogainstruktörer från världens alla hörn genom work shops och kurser.


VÄLKOMMEN till 4th ceremony för att hitta din egen ceremoni och tid för dig själv!

Camilla

caroline

Jag är så glad att kunna välkomna Caroline till 4thceremony!

Här kommer en liten presentation från henne:


Jag är i grunden förskollärare, har jobbat inom barnomsorgen i ca tjugo år. För mig är det mycket givande att få möta människor, stora och små dagligen. 2012 tog jag tjänstledigt för att utbilda mig till hälsoutvecklare, därigenom öppnades en ny värld för mig med massage, meditation, mindfulness och yoga. I dagsläget kombinerar jag mitt egna företag med att jobba i förskolan. Jag vill bidra till att andra människor ska hitta en balans i livet för att må bra. Jag har själv upplevt psykisk ohälsa och hittat fungerande verktyg som jag vill dela med mig av. Genom att träna och praktisera mindfulness (att vara mer medveten, inkännande och närvarande), yoga och meditation har jag lärt mig förstå mig själv och min insida. Jag har i hela mitt liv varit en person som kört på, utan att lyssna in mig själv och stressat vidare till nästa steg. I dag har jag verktygen för en bättre balans i livet.


Caroline kommer att leda lymfyoga varannan torsdagar här på 4thceremony!


Varmt välkommen!


Foto: John Tellbom

Studion


I en avskild del av centrala Borås hittar du min studio.

Den ligger på en mysig innergård, avskiljd från stress och brus och omges av en liten mysig trädgård. Här utövar du din ceremoni i lugn och ro i en vacker och rofylld miljö! Den är liten och rymmer inga stora sällskap vilket gör din ceremoni till en personlig och stilla upplevelse.

Här finns yogamattor och props som du kan använda, alla från OOOyogamat.

Du kan också välja att ta med din egen matta eller att köpa den här.

Studion är inredd med möbler och inredningsdetaljer från Wikholmsform &. Artwood och dessa tillhör också vårt utbud!

Du kan köpa inredning direkt av mig och du kan också anlita mig som stylist eller inredare!

Du hittar också ett utvalt sortiment av hudvårdsprodukter, te, smycken och kläder här!

Se mer under utbud!
PARKERING


Det går bra att parkera utanför på gatan i två timmar. Tänk bara på att det är en korsning mitt framför huset. Där får man inte stå! Tyvärr kan vi inte heller erbjuda parkering inne på gården. 


Välkommen!

VÅRA VARUMÄRKEN