Foto: Ida Willhelmsson

Foto: Ida Willhelmsson

camilla

min väg...

Under många år har jag jobbat som designer i en snabb, rörlig och flörtig modebransch! Vid sidan om har jag alltid varit intresserad av hälsa och träning.  För ca 12 år sedan kom jag i kontakt med Ashtanga yoga och meditation. Det förändrade mitt sätt att se på min kropp, vad som är hälsa och mitt eget välmående. Jag hade under många år jobbat mig till en öm och ond rygg trots att jag länge varit aktiv som Friskis & Svettisledare, ätit bra och tagit hand om mig efter bästa förmåga. Yogan och meditationen förändrade allt! Den självkännedom, mjuka sätt att lyssna inåt och på kroppens egna signaler i kombination med fantastisk träning i rörlighet och inre styrka som yoga ger, gjorde under för en stressad hjärna och en öm kropp! Såklart man vill dela med sig av det! Min nya resa började med en utbildning till yinyogainstruktör samt pilatesinstruktör.  Förutom detta har jag läst och fördjupat mig i yogans fantastiska värld. Dessutom har jag haft förmånen att vara med och lära mig av många fantastiska yogainstruktörer från världens alla hörn genom work shops och kurser. I höst kommer jag att påbörja en 200 h Hatha yoga

utbilning. Så spännande! 


VÄLKOMMEN till 4th ceremony för att hitta din egen ceremoni och tid för dig själv!

Camilla

Foto: Ida Wilhelmsson

Foto: Ida Wilhelmsson

Foto: Ida Wilhelmsson

Foto: Ida Wilhelmsson

Studion


I en avskild del av centrala Borås hittar du min studio.

Den ligger på en mysig innergård, avskiljd från stress och brus och omges av en liten mysig trädgård. Här utövar du din ceremoni i lugn och ro i en vacker och rofylld miljö! Den är liten och rymmer inga stora sällskap vilket gör din ceremoni till en personlig och stilla upplevelse.

Här finns yogamattor och props som du kan använda, alla från OOOyogamat.

Du kan också välja att ta med din egen matta eller att köpa den här.

Studion är inredd med möbler och inredningsdetaljer från Wikholmsform &. Artwood och dessa tillhör också vårt utbud!

Du kan köpa inredning direkt av mig och du kan också anlita mig som stylist eller inredare!

Du hittar också ett utvalt sortiment av hudvårdsprodukter här!

Se mer under utbud!
Foto: Ida Wilhelmsson

Foto: Ida Wilhelmsson

Foto: Ida Wilhelmsson

Foto: Ida Wilhelmsson

Foto: Ida Wilhelmsson

Foto: Ida Wilhelmsson

PARKERING


Det går bra att parkera utanför på gatan i två timmar. Tänk bara på att det är en korsning mitt framför huset. Där får man inte stå! Tyvärr kan vi inte heller erbjuda parkering inne på gården. 


Välkommen!

VÅRA VARUMÄRKEN